Resor till en främmande planet och avstängda kännslor

Jag älskar att flytta på mig. Att läman det gamla bakom mig och möta nya saker och människor.
Men just nu har jag verkligen ingen större lust. Jag har hittat en plats på kartan där jag trivs. Ett ställe jag kan kalla hemma, ett ställe där jag själv känner mig hemma. Det spelar ingen roll att jag har bott i ett mindre bra hus. För jag älskar Mollösund. Det här är mitt ställe.
Sen har jag ett annat fenomen i min kropp som sker när jag ska iväg: Jag stänger av alla kännslor, jag bryr mig inte om något eller någon. Det är mitt sätt att skydda mig själv. Jag vet det, jag känner igen det, jag vet att det är ett måste för annars mår jag piss den första tiden på det nya stället. Inte alla som kan göra just den grejen men jag kan det. Ibland är jag glad för det ibland hatar jag det....

Ne nu ska jag göra något vettigt. typ
puss 

Lite ny energi!!

Har varit seg som få under hela dagen och för övrigt under en ganska lång period....
Men som en frisk flökt kom det lite ny energi GÖÖTTTT.
Funderat på en sak de senaste dagarna: Sexuella relationer. Av den sort som inte inehåller känslor, en del varar bara någon timme. Andra varar några månader osv. Frågorna som poppat upp är Varför??? Jag menar inte att jag inte förstår att vi är sexuella och att vi ibland behöver få ur oss en del sexuellenergi /frustration. Men det jag ogillar är den sexuella exploateringen. Har du legat med någon ska hela världen veta det. Har du och din partner lite problem att behålla glöden ska det fläkas ut i TV, internet eller tidningar. I varje tidning har du minst en artikel som inehåller info om "hur man gör sexlivet bättre" "vad din kille egentligen vill att du gör i sängen och vad han verkligen inte vill att du gör" "snärj honom runt ditt lillfinger med sexiga lekar". Jag fattar inte, jag fattar fan inte. Sex ska vara något som två(alt. fler) personer delar med varandra. Sex ska få ta tid, sex ska få vara roligt, sex ska inte inehålla några tveksamheter. Jag menar inte att vi inte ska prata om sex, jag menar att komunication är en del av sex som måste fungera. Vi måste kunna ha en öppen dialog med vår partner/partners. Det som gör mig mest arg är nog att vi tjejer ska åma och kroma oss vi ska se ut så vi ska gilla detta vi ska inte gilla detta. Va fan vad ni gör bakom er stängda dörr skiter jag i. Gillar du att bli upphängd i gunga gör det, älskar du att få och ge oralsex, gör det gillar du det inte skit i det. 
Jag vill att sex ska få vara något vacker vi delar med oss av, för hur man än lägger fram det så är vi otroligt sårbara när vi är nakna. Det är fan ALDRIG, ALDRIG ok att dagen efter gå till polarna och säga "Fan va liten han hade, han kom på 2 min, hon var skit tight, hon hade jätte ful fitta, hon kunde inte slicka, han var värdelös. Håll det för dig själv.......... Även om det är positivt. Gillade du det, gör det igen. Gillade du det inte, skit i att göra det igen eller berätta för personen vad du tyckte var dåligt. Båda två kommer tjäna på det....
Så nu har jag fått kasta lite moralkaka ut i cyber-rymden även denna dag. Känns bra...


Svänger fort här

Jag var verkligen skittaggad för att blogga förut. Men det försvann, alla tankar och all fingerfärdighet rann ur mig lika fort som spriten rann i mig igår. haha Ja jävlar att det var fest igår. slutade vid 0630
Sen gick jag upp, eller snarare slängde mig ur sängen för att bege mig ut på sjön med Svante och Pelle, dom är så söta mot varandra på ett så genom-manligt sätt. haha ja ni som inte har sett det förstår det inte. Men det gör vi som har sett det.
Ne sova ELLEEER

Pass på

Jag känner mig jävligt stärkt och inspirerad för tillfället. Tog mig just en promenad. Känns som om jag behövde få lite luft.
Allt jag har att säga är: Akta ryggen, annars springer jag om er.
Känner en jävla massa känsloglöd. Inte så där super taggad inför Ramis. MEn kanske kan behöva en stund borta för att uppskatta Mollösund lite bättre, om jag nu kan uppskatta det mer än jag redan gör.

Puss

Ilskan slipprar ur mina händer

Alltså jag kan känna lite att den senaste tiden har jag varit lite för mild. Jag blir fan aldrig arg nu för tiden. Hur fan har det hänt? Jag menar inte att jag är en person som går runt och är sur hela dagarna. Men eftersom jag inte har jobbar service på riktigt, på riktigt länge så har jag inte fått ur mig skiten känns det lite som. Men förhoppningsvis kan jag få ur mig lite på lördag. Ska jobba själv då jävlar gäller det att vara uppe på tå och köra.

Sitter och kollar på "Hells kitchen" Iband undrar jag fanimig hur dom lyckades ta sig in i programmet. Jag menar hur fan kan man göra potatisen på långsamt att den blir brun??? HALLLÅÅÅÅÅÅ vakna din sopa. Ser du inte att den ser ut som en påse skit? Skaffa glasögon eller ett nytt jobb.

Sen har vi ett annat störmoment i mitt liv. A-kassan är snarare ett fenomen än ett fungerande system. Jag har försökt få tag på A-kassan för att gå med i ca 1,5 veckor. MEn dom har telefontid två timmar, TVÅ futtiga timmar. MEn under dessa timmar är det fan så lång kö att jag inte ens fått vänta i kön utan "jag får försöka igen senare" vadå senare? ni har öppet i två timmar. GAHHHHH

Ne nu är det mer "hells kitchen" Fan en tjej är såååå pantad. Eller så är dom bara bra på att vinkla det så. Hon hälde sås i vattenbadet, skulle då sno av andra laget. Sen kunde hon inte hålla koll på hur längt bort det var tills rätterna kunde läggas. Sånt är så galet viktigt....

Fuck off and die mother fuckers.

Mollösund för en stund

Tog en sväng till mollösund för att andas lite frisk luft och bara vara. Inga måsten, bara lugnt och skönt. Laddar inför veckan då jag faktist ska jobba lite. tis, ons tor fre och lör. Ska bli skönrt med ovant. På lördag ska vi ha ca 50 matgäster, jag ska jobba själv. Men tror inte att det ska vara några som hellst problem.
Jag har verkligen sovit sjukt mycket men är ändå jätte trött. Gissar att jag har sovit för mycket skööönt att sova. Funderade dock på om jag inte skulle ta en promenad idag. Så att jag får lite luft och fått rört lite på mig känns som om min kropp vill det.
försökte titta ut och se om det blåste ute, men ser fan ingen flagga etter annat som man akn se vinstyrkan på så ger upp det och går ner för att göra någon form av frulle.
puss

Två dagar går så fort.

Jag och Jeppe på kick off i sommras


Nu är två underbara dagar med Lotta på Himla gott slut. Men känner mig inspirerat förvirrad, jag menar även om vi är två stora(haha vilken ordvits det blev) mat-nerdar betyder inte det att vi bara pratar mat hela dagarna, nej här har vi löst många problen och annalyserat sönder(som bara tjejer kan) problem och händelser runt oss. På ett underbart sätt. DEt sapar däremot en massa verksamhet i min hjärna som jag just nu sitter och försöker sortera och ta vara på för att inte glömma bort osv. Jag är trött. Detta kan dock även bero på den tidiga morgonen, gick upp 06.30. Inte, jag menar verkligen INTE ok om man frågar min hjärna ,den blir lite som ett tuggumi utan smak de dagar jag stiger upp för tidigt...

Väntar på att klockan ska bli efter 22 så att jag kan få åkt till Mollösund.

Puss

Total tystnad

I onsdags när jag kom hem från jobbet, jobbet som den dagen bestod av att storstäda köket på magget. Phu ett sånt gnuggande. Men men.
Sen var det dax för Wärds kök igår. han inte klart helt. Men nästan, sen bar det av mot göteborg med Robban. När vi var nästan framme frågade han om jag ville följa med till kontoret. Dom skulle ha någon sorts säljkurs. Ja va fan tänkte jag liteså där halv vaken. Så vi drog till kontoret och hade kurs fram till 22. Jävligt bra kurs. Men vid ett tillfälle skulle vi köra rollspel och sälja in ett möte med en kund vi haft tidigare. Jag fick sån jävla prestationsångest och hjärtklappning att jag fan trode att mitt hjärta satt på utsidan och mina händer skakade i takt med att hjärtat bankande. Till saken hör att jag var i samma grupp som Erik och Christian. Erik är en jävligt duktig säljare så ja. Men dom sa att jag inte var helt värdelös så kanske finns det en säljare i mig också. Kändes jävligt kul att kunna få verktygen för att bli en säljare. Får väll se hur mycket jag kan använda mig av dem i framtiden.

Ja ne nu ska jag ta en dusch. Sen ska jag nog åka till Elgiganten för att hämta ut min dator och lämna tillbaka denna lånedatorn. som jag har trugats med.
puss
 
Haha jag bara älskar denna bilden, Grundens skulle dö om dom fick denna som reklambild, speciellt eftersom jag har converse skor på mig haha


Tack för maten, förlust och koffeinöverdos?

Kom just hem igen efter en kväll med en förlust för frölunda 1-2 mot Luleå. Vet egenligen inte om mitt intresse sprider sig så djupt i mig att jag gråter i hocky-ögat. Å andra sidan är grejen ganska kul, få snacka lite skit och små titta lite. Ikväll lyckades Lotta dra i sig ca 3koppar kaffe för mycket så hon tappade uppfattningen över hur fort hon pratade. Men jag fick mig ett par goa skratt medans storebror Anders klickade sig runt i golv-världen. "NEJ, anders inte där, klicka där, fan har du blivit gråhårig också anders, ne fult golv. men va fan jag sa ju att du skulle klicka där, nej inte där, DÄR sa jag ju. Ja en välldans massa gråahår har du." Svårt att förmedla hur det ser ut när syskonen verkligen yrar runt bland i det här fallet ekparketsgolvs-klädda molnen. Ja, jag blev helt matt.

Borde snart sova. men hoppades verkligen att jag skulle få tag på Ida eller Basse idag när jag efter att ha läst instruktionerna ca 10grr trots de enkla steg för steg beskrivningarna(har jag svårt att följa beskrivningar???) har lyckats koppla ihop detta på rätt sätt. Klapp på axeln för det Fia.

Tack för hjälpen Bull

puss

Storebror Christoffer. lycka till med nya restaurangen bror. Kärlek.

En gammal goding!

Lyssnade på låten som sjunger något i stil med "Han ser ut som en karl, han går som en karl å han kyyyser som en karl ska" Va fan heter låten?????? snälla hjälp.
I letandet efter denna låt snubblade jag över en gammal organism 12 låt. Lyssna på den http://www.youtube.com/watch?v=QG1EqlOUGIA


Bloggarnas Robin Hood!

Jag vill bara lyfta fram ännu en bra komentar från min kära syster "Haha, du är som bloggarnas egen robin hood!! Bra jobbat!"
Ja, jag erkäner jag är jävligt snabb på att skydda de svaga/utsatta men jag hatar, HATAR när man utsätter en människa för kränkningar. men det betyder inte att jag kan munhuggas och vara dryg mot dom jag känner. Speciellt på jobbet, kan nog vara rätt elak när det gäller arbetet. Men det handlar mer om att jag vill ge gästen det bästa "till varje pris". Dock hoppas jag att jag kan förstå om jag gått över gränsen och be om ursäkt eller säga att jag har gjort fel. Men det är väll upp till er som är runtomkring mig... Ver inte rädda för att ge mig kritik.

Fick sms av Lotta förut "Du kan åka med Anders upp halv sju så blir det middag om du vill ha" Så jävla gulligt av henne. Värsta lyxen ju. men det blir nog en promenad upp dit. Känns som om jag bara suttit framför datorn samt åkt bli idag så det kan absolut behövas.

Vill ge ett klädtips idag: Gina, det fins en massa snygga frejer som passar upp till ganska stora storlekar, så som lång linnen längre tröjor/kläningar. Allt passar inte men gå ut och prova. Passar det inte så passar det inte, värre än så är det inte....

Ne nu ska mingla runt lite Bland bloggarna.
puss


Micke och Mackan är redo för att "kick some asssssss"

Elakheten i ett nötskal.

Jag har spenderat morgonen med att mingla runt bland olika bloggar. min första tanke efter att ha hoppat runt en stund var att ca 90% av de som bloggar är tjejer som går i gymnasiet. Varför då? är det bara dom som har tid, är de bara de som har intresse eller är det helt enkelt så att det är tjejer i den åldern som har mest behov och intresse i att finns och synas? well sen hittar jag en tjej som heter Jellica (http://jellica.devote.se/blogs/1078131/jellica---nu-kan-ni-sluta-spekulera--.htm#WriteComment) just detta inlägg fick mig att stelna till. Va fan det här är en helt vanlig tjej som skriver om sin syn på livet, jag har varken läst mycket i bloggen inte heller har jag den minsta aning om vem den tjej är. men en sak vet jag: Hon har fått såpass mycket elaka komentarer om sin relation till sin sambo om att hon skulle vara elak mot honom att hon känner ett behov av att försvara sig. Är inte det elakt av er som komenterar??? I mina ögon tyckshon ha en sund relation med sin kille eftersom allt inte kretsar kring honom. Hon har sitt liv, han har sitt och så har dom en stor del ihop. Deras relation är inte mitt problem och inte heller de komenterandes tjejers problem.............
Sprid kärlek istället, Visa lite omtanke till de medmänniskor du möter, what goes around comes around.

Fan nu har mitt te kallnat och det är för ljust för att värmeljusen ska sprida ett mjukt och mysigt ljus här hemma.
 
ne nu ska jag mingla vidare och kanske hitta några fler roliga bloggar.
Stå på dig Jellica.
puss

Godmorgon!!!

Hade motvilligt ställt klockan på 06.20 i morse. snoozade tre gånger, egentligen inte för att jag inte var vaken utan för att jag verkligen inte ville iväg. På agendan stod nämligen TANDLÄKAREN. Då ska ni också vet att jag verkligen är rädd för tandläkaren. Bara att gå in igenom dörren på kliniken gör att mina ben skakar mer än vad en riktigt kall och rädd hund gör. Jag går iaf upp släpar mig igenom duschen, trycker i mig frukosten, borstar tänderna lite extra och då ringer min telefon. Min första tanke var "Vem fan ringer mig kvart över sju?" Sen tänkte jag att det kanske Lotta som var lite sen att hämta upp mig. Men nej fel fel fel. Det var från tandvården "Hej du har en tid hos oss klockan 0800 idag men vi måste avboka den eftersom Jenny är sjuk. Kan du komma 3februari istället?" men eftersom jag åker till Ramundberget och kommer vara borta fram till påsk går ju inte det. Nu får jag istället vänta tre månader till innan jag kan påbörja jobbet att fixa käften på mig. Jävligt störande, självklart måste man få bli sjuk men känns som om någon där uppe vill plåga mig mer än nödvändigt. Gah. Här har jag gått och laddat så tappade jag allt istället.
Nu har jag stället gjort mig en stor kopp te som smakar kardemumma och kanel(mmmmm älskar kanel) och tänt lite ljus.

Väntar på att Emelie och Dennis ska vakna eftersom tanken var att dom skulle komma till henån och hämta mig efter tandläkaren. Nu får som komma ut hit istället. Sen ikväll ska jag upp till Lotta och Pelle(fast han är ute och fiskar) för att kolla på hockyn som börjar 1900.

Morgonbilden

Lite härligt från sommaren


Bubbel och RayBan lite brun var jag då också.


Magnus tror inte på att dena bilden finns hahahahaha


En desert från i sommras


Selma och Niklas

Ja nu är det väll dax...

...att lägga in bilder i typ varje inlägg efter som att det var en av de tunga anledningarna till att jag numera länkar er hit. Jag håller på att lägga över de bilder jag har på telefonen till datorn men det tar en stund eftersom det var 654st. Men det är lite blandrade bilder från sommar tills nu...
200bilder kvar nu.
Satt på msn med den goda Jonas förut. Jag rikade skriva ochså istället för också så jag skrev något i stil med "ojoj så fel det blev" varpå han skriver "du kan inte stava alls så jag kollar inte så noga"  Jag började fundera på om mina stavnings kunskaper verkligen är så fruktansvärda som han säger så snälla, var vänliga och lämna en komentar om vad ni själva tycker.
Mindre än 100 bilder kvar nu...

.

15min tills kanelmuffinsarna är klara

Har just slängt ihop en kanelmuffinssmet. Ska bli hur gött som hellst. Lovar att lägga in en bild sen när dom är klara. Tänkte jag skulle ta med dom om jag och Lotta ska fika idag.
Spelar Petter på hög volym och försöker hitta energi till att ta hand ren tvätt som ligger nere i källaren men eftersom min motivation har tagit semester så vet jag inte riktgit hur det går. Det är så jävla trist att packa in den där jävla tvätte i garderoben. gah.

Tvättar lite fönster så länge

Samma skit men förhoppningsvis bättre sida....

Nu vart jag less på blogdogs dåliga service, förstörda dokument och dåliga standard. Så jag fortsätter mitt bloggande här....

RSS 2.0