Romantiska timmar!

Gårdagen erbjöd ett snabt julbord på ca 2,5 timmar. en helvettes mensvärk som jag trodde skulle knäcka mig.
När värk och jobb var avklarat hade klockan börjat närma sig 21. Upp till tången och tappa upp bubbelbadet med vatten och skum, tända lite värmeljus, sätta på lite mjuk musik och sen glida ner i det varma vattnet och lägga mig i pelles famn. Där låg vi och bara pratade i ett par timmar. Så jävla mysigt, riktigt energi givande!!!

Idag har jag fått jobba 3 timmar... sitter just nu och väntar på att Farmor ska komma hit och hämta sina instrument eller nått.

att lamna NYC

Sa var dessa fyra dagar snart till anda! Men om jag ska vara helt arlig sa kanns det ratt skont. Inte sa det har varit helt underbart med alla intryck olika manniskor osv osv. Men STORstader ar inte riktigt min grej.

Nu har jag bara 12 timmar flyg och ett par timmar in och utchcknings ritualer kvar innan jag har gotet under tassarna igen.

I gar ringde pelle och sa att det var ett husdjur nu uppe pa tangen, min forsta tanke var NEJ inte en katt! Men neee da. Han har hort och sett en mus! OK tankte jag det ar ju bara ut med fallor.
Men... det har ar inte vilken mus som hellst: nar han hade dragit ut forsta ladan i tv mobeln sa hade han gjort ett litet bo dar med ett GT sa drog han ut lada nummer 2 dar har musen skaffat ett litet matforrad med chilinotter och annat gott!! Lada nummer 3 hade han inrett en toalett!!
snacka om valordaniserad mus! sa nu sa pelle att han skulle hitta en levande falla och forsoka fanga musen. om vi lyckas ska vi ha den som husdjus i en bur!!!!

Ne nu ska jag snart ta taxi mot JFK!!! galler att vara dar i tid!!!\
Puss

RSS 2.0