Spikar!

Kallt ute, träningsvärk från hell i axlarna(tom. Förklädet är för tungt att ha kring nacken), trött ja, jag är helt enkelt en jävla gnällspik idag!!!!


Hoppsan!

Ja i land glömmer jag som bort denna lilla härliga app på telefonen!
Det är inte så många timmar kvar på dygnet efter jobb och träning. Därför försöker jag lägga ihop det sociala och träning. Så idag slog jag ihop core och fina Mika! Desserter var inte hon som hade klassen någon höjdare! Vet att Mika hade gjort det 1000grr bättre. Hoppas på att snart få se hennes namn på lite klasser...


BP morgon!

Sömndrucken men motiverad 06:30 är jag på väg ner till body pump passet och möter Sis Johanna i trappan haha kul att gå på pass ihop!


Mera jul!

Ja nu laddar vi för fullt inför julbordet känns alltid lite tungt så här i början... Men när det väl är igång är det ganska sköjj


På inngående!!!

Nu kommer årstiden som alltid ger mig ett stort sug efter the och dom godaste sorterna tycker jag man hittar i bottenplan på NK SMASKENS!!!!!


OfCOREs

Hehe ja en liten ordvits får vi ha så här på måndagen :)
Jag är ledig och passar på att jobba på hmm ja några av de viktigaste musklerna vi har!!


Mätt!

Nu var frukostrasten avklarad så då köör vi :D


Fyra år

Jaha då har jag under fyra år varit hos tandläkaren för en och samma rotfyllning. Hoppas det var sista besöket för den jävla tanden!!!!!


Eventet fortsätter!!!

Dryck och mat fortsätter i temat!! :D


Äntligen dax!!!!

Idag väcker jag det till liv igen!!!
Eeeeekan event!!!! Saknar dock min vapendragare Henke när båten går till slubbers med gäster och dryck... Kvällen kommer sen gå i veuve clicquot och hummerns tema!!!


Ovanligt....

Jag vet inte om det beror på att jag sällan ser sånna här eller om det var för att jag inte var beredd, men Denna lappen hängde i hissen på väg upp till sats... Jag blev sjukt illa till mods!!! Hoppas han hittas snart!!!


Att få ut mycket av en dag..

Upp vid 04:30, jobba 13timmar, träna(kan säga att vid 20:30 är det inte direkt kö vid maskinerna:D )
Hem till mamma och få lite mat, dyka in i duschen och nu tänkte jag sova fem kvartar i timmen för klockan står på 0525...


Back to reality

Andra dagen på långedrag efter nästan tre veckor...
Känns ovanligt vanligt på något sätt!
Tror vi kommer att ha en del att göra idag så jag laddar!!!!
Surdegsbrödet är på gång som vanligt!!


RSS 2.0