Lösa lösningar!

Jag vet inte vad jag gör just nu,

Eller jag vet att jag är på jobbet och kommer inte hem. Men annars vet jag inte.

Rubba rubb

Vill bara säga att jag haft en skit go service idag. kick assssss

Enough sex and the city??

I have spend the morning watching "Sex and the city"!! And by some reason i just felt like dropping one in english! Well dont expekt correct spelling or grammar!!
Well i had my day off yesterday, a short day! even thoug i got up at 8 it just felt like the day was to short!!!!!!!! So now im going to spend the next three days longing to be off again. Its not that my job sucks i just like to have som time off, i think its the grandmother thing thats makes me tierd and confused, i cant imagin that she i gone, gone gone gone. But i feel competly calm. I just knows that now she can dance, she loves to dance. So now we all knows where i got that part from.

hmm its almost time fore me to go up and change clothes. Its time for work. aaaaaahhhhhhh to frustreted just feel like i need a new challeng!!! Come on bitches come on!!!!

Love 

fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När döden ännu en gång står framför mitt ansikte, så nära att jag kan känna hans unkna andedräkt. Andredräkt skapad av tårar
tårar fällda av oss, de som saknar. Av ångest över uteblivna ord och handlningar. Han skapar ett hål i våra hjärtan.
Han får mig att fyllas av smärta, han får mig att hata. Han får mig att vägra öppna mig. Han skapar osäkerhet, ovilja och hat.
Är hans hat så starkt mot livets vackra ting, är hans hat så strakt mot livetsgåvor, är hans hat mot livetsvågor, är hans hat något vi
alla måste lära oss att leva med?
Jag frågar mig vart svaret på de evigt fladdrande frågorna. Frågor som ställts av människor i alla år, på alla språk.
Vågar vi hoppas på livet? Något som vi vet kommer sluta. Det ända vi alla vet säkert med livet är att allas liv kommer sluta.
Heroiskt! Ensamt? Lyckligt? Hatande? Glad?
Kännslan av en tvångströja slingrar sig tätt längs min kropp, galenskapen brinner i mitt blid likt skriket kliar i mina lungor.

Ny dag!

Idag snöar det!!! Hur bra som hellst för vi behöver lite mer snö. Annars kommer det vara tight med snö under afterski 1000.
Jobbar lunch idag, känns som gött faktist, nu när jag väl är uppe. åker om typ 10 min så borde borsta tänderna!!!!!
och jag får för gudsskull inte glömma strumporna!!

Puss

Afterskibandet TBL som var hos oss i helgen!

Riktiga män....

Det finns ju lite olika T-shirts med tryck som "riktiga män... luktar disel/...väger över hundra kg. osv. Men jag har nu efter lite forskning kommit fram till det ultimata:
RIKTIGA MÄN SITTER NER NÄR DOM KISSAR!!!!!
Jag menar vi vet alla att ni kan stå och kissa och jag förstår att man på offentliga toaletter väljer att stå upp. Men erkänn det är mycket bekvämare att sitta och kissa. Kan man som man lägga klichen om att man som man inte ska sitta och kissa och göra det som känns bäst(nämligen att sitta) måste man ju vara en riktig man!!!

Jaha! Då var mina två långpannor gjorda. Men känns att jag inte gör lika bra jobb när jag jobbar många timmar. Jag fick iofs gjort en hel del bra grejer igår. Sådana grejer som inte pojkarna skulle ha gjort. Dom är bra på andra saker så man kan säga att vi kompleterar varandra!!!

Puss

Förskylningen hänger!

Fan, vaknade i morse och hade galet ont i halsen och var jätte förkyld!!!
Känns fan inte OK. Men har tagit nässpray och dricker the så det känns iaf lite bättre nu.
Ska jobba 10-22 idag. Så ska aldeles strax dra mig mot jobbet.
Jaaaa neee har inte så mycket mer att skriva denna morgon!

Puss

Stop Whining Fia!!

Fan kom på mig själv med att gnälla som en jävla treåring, kom på att jag fan gått och tyckt att det är mest synd om mig i typ två veckor. Jag har själv valt att åka hit. Ja, jag längtar hem, ja jag saknar mina vänner och min familj med det ger mig fan inte rätten att gå runt och vara mer melodramatisk än Lars Winnerbäcks mest sorgsna låt. (Nej det var ingen diss till Lars älskar hans musik.) Det är ju inte direkt så att jag ska vara här i ett år heller!!
Så Jag får helt enkelt sluta tycka att allt är så jävla jobbigt!!!!!!!!!!!

Nej, dax för några skönhetssömnstimmar!!!

Puss



Som sagt var mindre gnäll och mer Rock `n Roll!!!

Inte bara mitt fel!!

HAha alltså ja, det var fan en kul kväll ute igår!!
Först var det afterski på Rudolf, sen käka lite, ta en dusch. Sen bar det av mot funäs med stopp hos kockarna för förfest och Guitar Hero spelande sen var det Eriksgården för hela slanten!!!
När vi skulle gå hem stod Lisa och pillade bort prickarna på ett "ö" på en skylt där det stod eriksgårdenkökochbar. När lisa nästan slutfört hela jobbet utan att bli påkommen ska jag bara fila till detaljerna lite och trom på fan att det kommer en vakt och frågan med förmyndar röst "Det där var väll inte så roligt" eehhh fan tänker jag "jo lite" "GÅÅÅ" säger han då. hahaha Jaja
Sen när lisa kom hem knöt hon ihop alla skorna på stora personalen. "Men bara snälla knutar" för att citera fröken själv....

Puss

Ett trött tutande utan nyckel

Jag är egentligen i alldeles för stort behov av sömn för att printa några bra rader nu. Men an någon anledning lockar tangenterna mig mer än vad sömnen gör! Varför då kan man ju fråga sig. Kanske för att det är i just detta stadiet som jag är mest produktiv på något konstigt sätt.
Missade att få med mig nyckeln till jobbet, tur att hyran ligger i samma hus och att man kan ta den vägen in när min tidiga morgon ska börja.

Jaha ja. Lägger lite extra energi danna vecka på att försöka hitta bra personal till i sommare. Vill verkligen inte behöva få några obehagliga överaskningar där utebliven kunskap och vekhet skapar problem för oss alla.

Nej nu tror jag att skärmens mjuka ljus får ge vika för kuddens underbara vila. Sov så gott mina vänner och ta hand om varandra.
puss

Ett löfte och den nakna kocken

Gårdagen gick mot sitt slut, dagens arbete var avklarat och i väntan på att få komma hem spenderade jag ett par timmar med kalla och ständigt svalkande öl i handen.
Efter ett par timmar kom diskutionen vid bordet jag satt vid in på om man egentligen ska räkna juck per secund eller meter per sekund. Hmm efter mycket om och men och med inlägg från mig om att man ju borde kunna göra en ekvation där längden måste ha betydelse. Eftersom att ölen flödade härligt i våra kroppar kom vi egentligen inte fram till så mycket i den frågan. Tomas starka argument var "Jag har inte så stor kuk men jag har man sveriges snabbaste röv" Hmm jag tyckte då att bara vara snabb är ju kanske inte så roligt. Men sammtigt om man måste välja mellan en tenkulemaskin "BODONK.......BODONK....BODONK" alt "foff foff foff foff" Så väljer jag nog... hmmm inget av dom. För den dagen att kille lyckas skapa ljudet "BODONK" eller "foff" kommer jag nog bara vika mig av garv tror jag. Well well. Någon där ute som har någon åsikt, eller kanske en idee om en ekvation hör gärna av er...
Sen har vi här på Brännet hittat den riktiga "nakna kocken" Micke lyckades igår få med en tjej på något sorts "dear" vem vågar ta av sig mest kläder. När hon har BH och hotpants har micke boxers på sig. Hon tittar tvekande på honom när någon andlöst drar ner hans boxers. Med nervositet/förvåning i ögonen drar han upp dom och inser att han iaf har vunnit tävlingen. Han var ju naken! Grattis micke du har vunnit 30sec uppmärksamhet haha ne men kul var det.

Har varit så jävla seg hela dagen tål fan inte alkohol längre. gah!!!!!!
Puss och saknad

Uppdateringar och bubblor

När jag drog undan gardinen runt 8 tiden så sken solen på en blå himmel. Då insåg jag att det inte var någon mening med att försöka hitta på några lama ursäkter för att utebli från backen idag.
Jävligt kallt till en början men solen värmde gött. Åkte i ett par timmar, sen var det lunch på brännet. Sen tog jag och Lisa typ två åk sen lyckade fröken Lisa göra något dåligt med knät så vi fick åka till brännet igen och dricka te. MEn då var klockan nästan 16 så det var rätt lugnt. Köpte mig en ny mössa och fick hämtat personalhooden också. Så en lyckad dag.
Sen har jag pratat med Bull i telefon och fått uppdateringar om vad som händer hos henne. Kom fram till att vi båda längtar allt för mycket till Maj då vi kan ses igen...

Känns som om jag har svårt för att ha hjärtat i jobbet när jag bara ska vara här så kort tid samt att jag längtar hem Men det har ju iaf gått en vecka så det är väll bara att sluta klaga som nån jävla kärring och jobba på istället. Ingen kommer göra det åt mig så va fan jobba på fröken Deras


Ovisheten

Jag vet fan att jag är bra. Jag vet det, men ibland tvivlar jag. Just i dag vet jag det starkt. Kom på det på väg hem från jobbet idag. Jag kom på mycket bra saker som att oviheten styr oss alla lite för mycket. Vi blir oroliga för att vi inte vet, vi blir oroliga för att folk säger saker. Helt enkelt så förstör det mycket för oss så det är min nya grej att jobba på: att fokusera mer på mig själv än vad som är utom mitt grepp.
Ovisheten gör mig galen, nyfiken, orolig och många andra saker.


puss

Inte det minsta vilja

Så var de första åken klara. Men ok det är skitkul att åka bräda, men det var kallt, snöade och så hade jag fel lins på mina goggels så jag såg inget. Summa kademumma så var det inget kul i backen idag.

Känner bara att jag vill jobba och sova under tiden jag är här uppe. Jag är inte ens party-sugen vilket är HELt olikt mig. Men tror att det ganska mycket om att jag inser att jag saknar mina vänner så starkt. Det finns helt underbara människor här uppe, men mitt hem är på mollösund så jag saknar det. 
Ser fram emot sommaren så otroligt mycket. Tanken på att jag kommer få ha både Sara och Amanda hos mig i sommar gör mig hur lycklig som hellst.

På söndag ska vi ha storstädning som senare ska övergå till pizza- och lådvinsfest uppe i Toppstugan. Men jag ska jobba lunch på måndag så ska ta det rätt lugnt tänkte jag...Får se hur bra det går med det. 

Att släcka en eld som Matats med ved i exakt rätt takt är inte det enklaste.

Puss

RSS 2.0