En dos av Mollösund behöver alla

Jag tror att alla behöver en dos av Mollösund ibland.

Ett REHAB i sitt eget slag.
Inte som alla andra att man ska nyktra till och disikera alla problem man har och finna en lösning på dessa, vi har ett annat koncept:

Alkoholmängden du intar samt den underhållning du får av dom som bor här gör att du helt enkelt har så kul att du glömmer bort problemen du har hemma i stan!
Genast slår ju tanken mig: Fan ska vi inte göra en affärsideè av detta. Men fan hur skulle del slogan se ut??

"Kom till oss, sup dig så full och skratta så att du glömmer dina problem!!"
Jag menar problemen finns ju kvar när man kommer hem och har säkerligen inte blivit mindre. Så jag tror jag skiter i det.

Att älska delar av feminismen

Jag blev så fundersam...
En tjej sitter i min soffa och rapar: jag reagerar om när vem som hellst rapar " oj då!!!"
Tjejen blir lite frustrerar och menar att alla rapar fiser och bajsar. Hon är helt enkelt less på att tjejer ska bajsa rosa moln.
Då hon menar att män och kvinnor är skapta samma och på tex. stenåldern rapade och fes alla, även tjejer.

Ok?? Men om vi ska refferera till stenåldern så fanns kvinnor bara till för att laga mat och ta hand om barnen (och rapa och fisa också givetvis)!

Jag ser mig själv som feminist med allmänt vett. Jag vill självklart att kvinnor och män ska få samma lön för samma arbete. Jag menar också att de finns de jobb som män gör bättre likväl som det finns arbeten som passar oss kvinnor bätter, med generalisering givetvis. Jag kan ju inte leka med udda fall i det stora hela.

Feminister hur menar ni? ska vi gå till stenålder när vi bara ska finnas i hemmet med barn och mat, men dock får rapa och fisa när vi vill och ingen bryr sig om rakning? Eller leva idag där var och en får välja hur vi ska leka med våra könsroller? Vad är det som gör er så arga? Jag jobbar själv i en mansdominerd branch, men ser inte det som ett hinder snarare en möjlighet!!!

RSS 2.0