Live NYC

Nar jag gick for att logga in och blogga var jag as taggad och hade sa javla mycket att skriva, men sa fort jag satte mig sa forsvann allt och jag blev super trott istallet=)

Har vandrat runt hela dagen idag och bara tittat. Kanner mig lite som en "hill billy" eller "bridge and tunnels" som vi lantisar kallas av city-borna. det ar sa javla mycket att ta in. Jag har inte ens kunna shoppa ett dugg. Jag bara stirrar och ser trott ut. haha

Sova ett par timmar nu sa att jag orkar med the party night!!

Patetisk eller så det ska vara?

Känslan av ett skärp runt hjärtat infinner, mina läppar kan ändå inte sluta le.
Din röst för första gången på 4dygn.
Så långt borta utanför all komunication i fyra dygn och idag ett antal ord spelande över en knastrig estninsk-telefonlinje. Mitt hjärta slår slag i en egen takt.

Kanske hör ord om mina innersta hjärtslag inte hemma ute i "www-världen" men kanske behöver jag det som mest när jag inte kan svansa efter dig mer än en 2-veckors hundvalp svansar efter sin mamma.

Avslutar det hela med några väl valda or från Beethoven
"ever thine
 ever mine
 ever ours"
  
(http://home.swipnet.se/zabonk/cultur/ludwig/beeim.htm)


Ett par dygn!

Jag en tå som är jääävligt öm, trampar man på den blir jag svårt iriterad. Tån heter SÖMN jag blir helt av banan om jag inte får sova mina timmar...

onsdag: Somnar 0100 klockan står på 0530.
Torsdag: ullared, freeport och torp. Hemma runt 20-tiden somanr inte förän 0130, klockan står på 9
Fredag: Jobba 1030 till 23-ish sen dicka drinkar på jobbet fram till 0100 somnar runt 2snåret klockan står på 0630
Lördags: jobba frukost samt lunch och kom just innanför dörraren.

Så på dagens schema står det ÅTERHÄMTNING med stora bokstäver, imorgon blir det nya tag: reunion med sommarpersonalen!!!!!! Känns riktigt roligt att träffa de flesta igen. Dock saknas en virrig mellansvenska som inte kan få schemat att matcha vårat.

SÖVA!

Kvinnlig lycka för 99kr!!

Ok, Gekås är super vad det gäller hygienartiklar husgeråd och städ! Det var skitkul att vara där.
Men när vi plöjt igenom gekås så var jag bara tvungen att lura iväg mina mer resenärer för att göra en sväng till erotik outleten. Själv butiken var jävligt dålig inget speciellt. MEN på ett bord precis vid ingången står det Vibratorer för håll i er nu 99kr två olika sorter av ett känt märke. Jag tämligen slängde mig över dom.
Så då var mina första två vibratorer inköpta(nej nej nej inte mina första sexleksaker för det har jag ett par sen innan!!! Bara så jag gjort det klart)
Dom ligger på laddning nu. och efter allt gekåsande bankar huvudet i huvudvärk och vi vet väll alla vad som är den bästa medicinen mot huvudvärk!?


Ok, kanske detta var information som du inte ville ha. Men jag vägrar göra någon snirklig ursäkt för att jag vill njuta!!

Puss

 

Boxers!

Jag sitter fortfarade efter 9 timmars vakenhet i hans boxers. Inte av anledningen "ÅÅhhhh jag är så kär att jag måste ha hans boxers på mig" inte för " asså boxers är sååå mycket skönare än typ hotpants" för det är fan inte ens sant,  om det inte är för att tjejen ifråga har så stora läppar att dom behöver lika mycket plats som en pung!
Ne jag har dom av den enkla anledningen att jag duschade där i morse och sen är jag så satans jävla skitlat att jag inte orkar byta! Bah, hallå får man vara så lat? Är det lagligt?

Jaha kom på en sak när jag var i affären : Salta-pinnar är underskattat för dom kostar typ ingenting och salta pinnar är gott.



Första timmarna i nakenhet.

Han kysser mig och säger jag älskar dig, håller kvar min blick någon sekund innan han virvlar iväg mot bilen där carl väntar.
Jag står kvar i hans vardagsrum tittar mig runt som om jag inte riktigt vet vart jag är eller varför jag är där.
Jag stirrar på soffan och i likhet med när ögonen ska vänja sig vid starkt ljus efter mörker ser jag ingenting.

Jag tar vant upp en cigg ur mitt skrynkliga paket och försöker bestämma mig för vad jag känner i kroppen, hans glädje över att äntligen få gå ut och fiska har varit så stark att den smittat mig.
Medan jag stod där förstod jag samtidigt att detta är den första av många kvällar vi somnar långt ifrån varandra, det första samtalet av många som ständigt avbryts av knaster och som snart kommer gå över till att inte vara någon mottagning alls av den enkla andleningen att Telia eller något annat telefonbolag inte har lagt pengar på telemaster mitt i östersjön...

Kanske gör det mig gott. Jag springer på, låter sällan mina tankar vila eller ta ett andetag innan jag ger mig in i en ny tanke. Men att han är borta ibland tvingar mig att sakta ner tempot, jag tvingas sakna honom. Jag behöver det. Kanske är "behöver" ett plumpt uttryck. Men jag tror att saknaden får mina käslor att bli allt mer säker på det jag redan vet:

Jag älskar honom, sättet han kysser min nacke, sättet han smeker min tumme när jag i vår ensamhet tvingar honom att hålla mig i handen, sättet hans ögon sprutar av energi när han är rastlös, sättet han smeker min axel eller när han tittar mig rakt i ögonen och säger "jag älskar dig" med en ärlighet som får mig att tro på det...



ett kärt återseende

Igår kring 12 snåret skrek miss li ur högtalarna för att uppmärksamma mig om att jonas ringde!

F: aaa Fia
J: a de var jonas
F: hej hej allt bra?
J: jo fan sitter på tåget mot göteborg därför jag ringde huhu
F: din lilla fitta du kunde väll ha ringt och sagt det innan?? Fan jaja när är du framme?
J: 12:57 står det!
F: Fan jaja det går en buss från mig om en timma. Ringer när jag är i stan.


Så springer igenom duschen hoppar i kläderna och beger mig mot götet För ett kärt återseende. Riktigt jävla kul att träffas, mer än ett år sen jag såg honom senast och han är en nära och betydelsefull person i mitt liv.


Idag kommer nog kvällen gå åt till tv och kanske lite hångel med honom jag älskar!

RSS 2.0