Ledig förmiddag!

Vad gör ni när ni har en ledig förmiddag? Jag åker tydligen till Lysekil....


Blodpudding!

Finns säkert en hel del som inte håller med mig men faaan va gött det är med blodpudding, bacon och kröser(lingon)

Första brasan för denna säsong...


Mollösundifierad

När lukten från sillfabriken inte får en att rynka på näsan utan snarare får mig att få en "hemma" känsla, en känsla av att Phu jag överlevde en säsong till, nu kommer lugnet! Ja, då tror jag fanimig att jag är smått Mollösundifierad eller!?


Jobb!

Hur är det egentligen med arbetslösheten i Sverige, jag hör att den går upp men samtidigt förstår jag det inte.
I mitt lilla huvud går det inte ihop: ute i arbetsvärlden ser jag företag som hela tiden söker folk. I soffor runt om i hela Sverige sitter unga utan jobb!
Jag förstår att alla jobb inte är det man drömmer om, men det är ett jobb och inom de flesta företag finns det möjlighet att klättra, utvecklas och utbildas.
Sen finns ju alltid argumentet att man bor i en småstad och att det inte finns jobb där man bor... Men man kan ta sig ganska långt med buss samt att man faktiskt kan flytta!
Så upp ur sofforna.... :)


Lyx!

Lyx för mig en regnig dag är verkligen en bok en soffa och bra musik! Har hittat Anna ternheims gamla album "somebody outside" igen!!! Härlig musik som får mig att gå ner i varv...


Att tömma en bar!

Hade verkligen en galet rolig kväll igår. Började på jobbet med ett glas bubbel men Mika!
Sen tömde vi Magget på allt dom hade! Det fanns fan inte en öl kvar!! Inte så mycket sprit heller. Just nu känns det lite som om det mesta hamnat i mig igår. Phu!!
Detta borde ha publicerats igår :S


Harrejävlar!

Började dagen med ett BP-pass hos Mika och körde den nya les mils (kanske inte stavas så) ben-låten!!! Mör är nog min ända förklaring!


Personalfest

Jag och Mika tänkte ta ett glas vin utanför wärdshusets väggar ikväll, men vi kom inte längre än till baren på Wärds!
Men lyckades ändå slå mig in på kacka och svantes personalfest. Kul kväll!!


Jag blir gaaalen

I söndags fungerar inte canal digital-boxen för att det är något fel på kortet. jag ringer kundservice och beställer ett nytt kort.
när jag fortfarande idag torsdag inte fått kortet ringer jag igen. Då visar det sig att smartskaftet Markus som tagit emot samtalet i söndags inte har skickat något nytt kort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack Markus för din medverkan var god lägg på luren och skit i att ta emot fler samtal!!!
 

Åh här står vi!

Undrar vad vi köar för..... Tror det var en hästtransport...


Andas både ut och in...

Medans eftersäsongen lägger en dimma över mollösund med utrymme för mig och andra att ta ett andetag, spendara lite tid med sig själv få utrymme... Får jag också ett litet utrymme att smaka på känslan av förändring. Något som under hela mitt liv har hänt med max 4,5års mellanrum.
Skillnaden denna gång är att jag behåller mitt hjärta på mollösund. Ett hjärta med stark puls och brinnande kärlek Jag vill inte lämna bara få lov att dansa på ett annat dansgolv.
Kanske blir de första stegen stapplande efter att levt i mollösunds-vakum. Men sammtigit vet jag att bambistegen är både bra och rätt.
 

Godmorgon

Städdag på jobbet. wohoo. ja det är iaf roligt när det är klart.
Igår när jag var ute hittade jag dessa goda men lite sura björnbären...
ha 

Hejdå sommar, välkommen höst!

Så jäävla härlig dag igår. att jag inte dog av skratt. så himla roligt. Men nu är sommaren borta, Pelle drog på fiske Ngelan, Melinda och Hendrik har åkt hem, huset är städat och TV-kortet är trasigt
Tog med kameran och körde moppe ner till ångbåtsbryggan. Med härlig musik i öronen var det fantastiskt att sitta där och bara fota i min egen lilla värld.
Någonstans börjar det sjunka in att jag inte har mer än ett par veckor kvar på Wärds. nästan 4,5år har gått sen min första arbetsdag. Många skratt, tårar, svettdroppar, bråk, stressiga timmar och en massa kunskap har det gett mig. 
Välldigt ovanligt och konstigt att jag som alltid är så förberedd och ligger steg före inte har ett nytt jobb klart. Borde nog lägga min lediga onsdag på att göra något åt det!?

Mycket känslor

En sån dag!! Och än är den inte slut, började med en överenergisk Pelle 09:01 "ska inte du gå upp" "vakna vakna vakna"
Jaha ner till Wärds för frukost, får sms från BÄSTA Mika jag får leeeeedigt
Pelle får samtal, jobb på fiskebåt börjar imorgon!!!! Fan ingen mini semester på tisdag...
Nya samtal, till Olsson denna gång. Blir det någon båttur? Japp jullen är i gång! 1400 jullen till lyr med många skratt rose och hof!
Skvaller om Mika på Mollösund: ibland tycks varken tidpunkt eller ironi gå fram. Synd!!! Älskade Mika!!!! Med ett hjärta av guld...
Jaha klockan är ju bara 18 vad händer nu?


Bröllop!

Imorgon har vi stort bröllop och vi har fått äran :S att baka tårta! Har lagt ca 4 timmar på det idag och det lär bli fler imorgon...


Peppppppppaaaaa

Börjar känna av säsongen nu och en trött Fia är fan inget roligt att ha i sin närhet, jag får fan skärpa mig, komma in i matchen, släppa sargen och in i rinken jaa ni fattar!
Goooooo meeee


omvänt!!!

Tänkte ge detta inlägg om att pepppa för att jag nu verkligen ska ta tag i mitt fotograferande. istället går hela mitt hjärta ut till Fritz fluffiga galna och ibland även irriterande Fritz, alltid något bitter men ack så fluffig och söt. RIP

Galet ljus!!!

Jag tänker ofta "Åhh härligt ljus jag borde verkligen gå ut till fyren och ta bilder" men så gör jag det inte...
Men se på fan i dag fick jag tummen ur :))
Ska försöka lägga upp nån bild imorgon. Men först en massa sömn...


Intervall

Körde lite intervall träning idag efter jobbet. Tungt men jävlar vilken utsikt!!


Bildflopp

Har ju helt glömt bort att lägga ut bilder från skaldjursbuffen vi gjorde för blåkläder i veckan... Med både kräftor och musslor från Mollösund

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d611ddf2b34275000002.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d611ddf2b34275000002.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d6129606ee39f3000078.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d6129606ee39f3000078.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d61de087c307d9000023.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d61de087c307d9000023.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d6339606ee543f000004.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/937259/images/2012/pic_5027d634ddf2b32d81000054.jpg" class="image">


Inte perfekt

Hehe funderade under dagen idag om jag kunde gå upp i brygga... Haha ja det gick även om jag är långt ifrån Frida, systerdottern.


Partyprinsessan!!!

Vad hände med henne!? Bröt hon klacken och gick hem? Ja hon han iaf flyttat ur mig... Har haft Ngelan på besök idag och vi var nere på Magget men vid 00:45 åkte jag hem. Haha just nu skyller jag på mycket jobb och fokus på att orka träna. Får dock hitta en bättre bortförklaring snart tror jag hehe


Det eviga ifrågasättandet

Jag blir fan galet trött på att relationer ska ifrågasättas, varesig det är vänskaps eller kärleksrelationer. Så fort det finns olikheter mellan parterna så ska det ifrågasättas, hon ser ut så han är ju inte alls så bra ut. Hon är gammal han är ju mycket yngre, klart inte dom kan vara vänner dom umgås ju inte alls i samma kretsar. Jag är fan jävligt less på att bara för att du har en viss ålder, ett vist kön, en viss läggning, en viss ekonomi så behöver du sålla bort en massa fantastiska relationer. Relationer finns mellan människor inte mellan de förutsättningar man är född med eller utan...


RSS 2.0